Over LASA Music

Wij geloven dat een boodschap pas écht overkomt op het moment dat beeld en geluid in perfecte harmonie samenwerken.

Ongeacht of je nu een commercial, video of een podcast maakt, wij zorgen er voor dat jouw boodschap wordt versterkt en zijn eigen geluid krijgt. Het is onze taak om die boodschap te herkennen en met behulp van muziek de juiste emotie over te brengen.

Laurens Hoynck van Papendrecht

Lasa Music is opgericht door Laurens Hoynck van Papendrecht. Al op jonge leeftijd was Laurens dag in dag uit bezig met muziek. Toen hij acht jaar oud was begon hij met het nemen van drumles. Dit heeft hij tien jaar lang gedaan. Zijn interesse voor melodische instrumenten nam steeds meer toe waardoor hij op zijn achttiende levensjaar starte met gitaarles. Een paar jaar later maakte hij kennis met FL-studio, een digital audio workstation waarmee hij zelf muziek leerde componeren. Met de muzikale achtergrond die hij al had opgebouwd pakte hij het componeren van muziek snel op.

In 2012 stopte hij met zijn studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit en zette volledig in op zijn muziek. In 2013 deed hij auditie voor de Rockacademie in Tilburg. Na een strenge selectie werd hij toegelaten, en vier jaar later in 2018 behaalde hij zijn bachelor of music.

Hij heeft altijd geweten dat muziek zijn roeping was, maar op het moment dat hij de ultieme bevestiging kreeg door de toelating aan de Rockacademie wist hij dat hij op het juiste pad was.

Het creëren van muziek, om vanuit ‘niets’ iets te maken, geeft hem een fantastisch gevoel. Tijdens het componeren probeert hij alleen te luisteren naar zijn gevoel. Hij doet wat goed voelt en wanneer dit resulteert in een stuk muziek dat hem raakt ontstaat er een puur gevoel van euforie. Voor dit gevoel komt hij zijn bed uit en duikt hij elke dag weer de studio in. Het feit dat hij elke dag kan en mag doen waar hij het meest gelukkig van wordt, geeft hem ontzettend veel voldoening.